web_comein.jpg
IMG_0114n.jpg
web_comein.jpg

Koncept O'papa


Proč dělat kompromisy mezi věcmi,
které spolu jdou ruku v ruce?

SCROLL DOWN

Koncept O'papa


Proč dělat kompromisy mezi věcmi,
které spolu jdou ruku v ruce?

Vždy jsme o jídle rádi přemýšleli.

Na cestách po celém světě jsme nasbírali spoustu inspirace a uvědomili si, jak je důležité vědět, co jíme a jaký příběh se za tím skrývá. Zároveň jsme pochopili, jak u nás takový koncept chybí.

Z opravdu čerstvých a pečlivě vybraných ingrediencí je možné připravit pokrmy, které potěší všechny smysly. Není nic krásnějšího než při jídle slyšet křupat čerstvou zeleninu a mít nos plný vůně čerstvé kávy.

U nás nenajdete ilustrační obrázky, kupujete si to, co vidíte.
Jídlo balíme do průhledných obalů, abyste před nákupem mohli
ochutnat alespoň očima. Můžete si dát načas, v samoobslužném bistru vás při výběru nebude do zad tlačit fronta. V klidu si projděte kalorické hodnoty i vyvážené složení konzultované s odborníkem na výživu. 

Když přemýšlíme o jídle a jeho původu, myslíme také na planetu, která nám tyto dary poskytuje. Proto využíváme snadno recyklovatelné obaly, přímo v prodejně třídíme odpad a vše, co se nesní, putuje k našemu dodavateli do Seletic na zkrmení.

IMG_0114n.jpg

My jsme fresh bistro


Také už přemýšlíte o jídle? Jen do toho! Stačí si vybrat z našeho
živého katalogu, tedy z pultů a regálů v našem bistru.

My jsme fresh bistro


Také už přemýšlíte o jídle? Jen do toho! Stačí si vybrat z našeho
živého katalogu, tedy z pultů a regálů v našem bistru.

KVALITNÍ SUROVINY A POCTIVÝ PŘÍSTUP K JÍDLU DÁVÁME DO VŠEHO, CO SAMI vytváříme.

Pečlivě vybíráme dodavatele, kteří přemýšlí o jídle stejně jako my: aby bylo přirozené a bez chemie. Od každého záhonu zeleniny až po výběr ryb víme, odkud bereme, a se surovinami nakládáme s láskou.

Náš master chef denně peče šťavnatý roastbeef a cukráři tvoří jemné cheesecaky, koláče, pěny a řadu dalších sladkých dobrot.

Každý den podáváme snídaňové
i obědové menu. Vše je čerstvé
a k dispozici kdykoli máte hlad.

Ve snídaňovém menu naleznete široký výběr ovoce, několik druhů müsli i jogurtů, včetně čerstvého domácího pečiva.

K obědu máte na výběr z několika polévek, plněných tortill či wrapů, široké nabídky salátů, včetně sezónních, a mnoha různých sendvičů, toustů či baget připravených podle unikátních receptur inspirovaných světovou kuchyní.

NA SLOŽENÍ, JEDINEČNOST a přípravu MENU DOHLÍŽÍ ŠÉFKUCHAŘ MAREK BUK.

Po studiích ve Švýcarsku procestoval kus světa a má za sebou mnoho cenných zkušeností, například ze slavného
pětihvězdičkového Prestonfieldu v Edinburgu či z plaveb na Ventuře, jedné z největších lodí světa.

Jak sám říká: „Většinu času jsem strávil ve vyhlášených restauracích, ať už v Čechách, nebo v zahraničí, a myšlenka rychlého občerstvení mě zpočátku nelákala. Brzy jsem však pochopil, že můžeme tenhle koncept posunout dál a že i fresh bistro se dá dělat poctivě, zdravě a z čerstvých surovin.“